Апаш сви чантата на адреналинката Яна от розовото клипче!

28 Юни 2022, 15:26


Задигнаха чантата на адреналинката Яна Христова, прочула се с порно клипчета от кревата на любовника си. Танцьорката, която в момента се намира в Свети Влас, се оплака, че преди ден нагъл апаш задигна скъпата й чанта пред хотела, в който е отседнала.

„Изгубена е дамска чанта на улица „Русалка“ 34, черна, кръгла. Предлагат се 1000 лв. награда“, написа във Фейсбук блондинката. По думите й дамската чанта сама по себе си струвала много скъпо, освен това в нея също имало бижута, голяма сума пари, както и лични документи. Малко по-късно блондинката сметна за необходимо да сподели с последователите какво открила на камерите в хотела. На тях ясно се разпознава млад мъж, слаб и със среден ръст, облечен в черно, който се промъква, прескача оградата на терасата на хотела и взима най-необезпокояван оставеното на пейката.

„Давам парична награда за информация къде живее това крадливо копеленце! Не че полицията няма да си свърши работа, но и аз имам нещо за него", пише Христова.  

 Припомняме, че Яна Христова се прочу след скандал със секс клип, в който се вихри в леглото на любовника си. Семейните войни между нея и бившата й половинка станаха причина за излизане наяве на домашното порно, а по-късно двамата се съдиха за попечителство над общото им дете, писа „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени