Бившият спонсор и любовник на Галин издържал и Марио от „София ден и нощ“ (Скандални кадри)

https://hotarena.net/laifstail/bivshiiat-sponsor-i-liubovnik-na-galin-izdarjal-i-mario-ot-sofiia-den-i-nosht HotArena.net
Бившият спонсор и любовник на Галин издържал и Марио от „София ден и нощ“ (Скандални кадри)

Нови пикантни истории около Благо Солов, собственик на мебелната фирма „Явор” се завъртяха в публичното пространство, писа  „Аларма“.  

Отлично осведомени източници издават, че освен с поп-фолк певецът Галин, Солов е имал интимни отношения с Адриан Зурков, който стана известен с участието си в сериала „София ден и нощ“.

\"\"
Солов си пада по мускулести младежи като Зурков

Похотливият Благо си плащал за секс услугите  на зализания мачо и го е издържал. По същото време Адриан е имал такива отношения и с един високопоставен свещеник, който е бил приятел на Благо Солов.

\"\"
Солов в компанията на Адриан Зурков

Типично в стила на меките китки,  след като лъснала истината за любовния триъгълник, започнали скандали от ревност. Солов започнал да прави сметки кога какво е купил на пишман актьора и какво има да му връща. Не се знае как точно е приключила сагата. С днешна дата въпросният Адриан е женен.

Благо Солов е мажоритарен собственик в Хит микс ТВ. Отделя си дни, в които изчезва и не вдига телефона на никого. Не е трудно да се досетим, че се отдава на мъжки ласки срещу заплащане. Актуалният му любовник се казва Станислав. Влюбеният Солов го е направил съдружник в бизнеса си. Двамата живеят врата до врата в затворен комплекс над „Ринг Мол“. Явно младежът се справя повече от добре в леглото, защото отскоро юрка последен модел Мерцедес, купен му от Благо.

Щедрият спонсор на красиви и млади жребчета, ще води листата на „Български възход” в Пазарджик, съобщи скоро „Уикенд“.

\"\"

Собственикът на мебелна къща и мастит бизнесмен се присламчи към ръководството на партията на бившия премиер и дори придружи на крака Янев на концерт на Лили Иванова преди броени дни. Въпреки че според зли езици, уклонът на Солов е към съвсем друг тип музика и съвсем друг вид изпълнители.

Името на Благо Солов преди години бе забъркано в пикантен интимен скандал. Оказа се, че мебелният бос е официалният спонсор и покровител на фолк звездата и идол на тийнейджърите Галин, който не крие гей ориентацията си.

\"\"
Поп фолк певецът Галин

Мебелната къща спонсорира цели 4 видеоклипа на Галин, а Солов не се притесняваше да се появява публично в компанията на младия певец, напук на клюките.

Бившият на Галин бе спряган за интимен и с носителя на титлата Мистър София 2020 Васил Младенов. Говори се, че закръгленият чичко толкова хлътнал по 18-годишния тогава Васил, че платил 10 000 лева, с цел журито да „реши вярно“ първото място в надпреварата.

\"\"
Мистър София Васил Младенов

13 Коментара

hhhhhhh

преди 1 година

Има пари чичото, угажда си. Само не знам защо с късопишковци. Може би се възбужда от това че са "известни"

Коментирай

хуйович

преди 1 година

Галин си го перкам в дупето мазно всеки ден и после го карам да гълта

Коментирай

Галин

преди 1 година

ела да ми го кажеш в лицето като си такъв голям мъж!

Коментирай

хуйович

преди 1 година

аз в лицето само ти свършвам

Коментирай

Галка

преди 1 година

Отвратих се от тоя Галин и той се оказа педераст като Азис Рашия и други псевдо певци

Коментирай

Галин

преди 1 година

чакам те!

Коментирай

......па

преди 1 година

Мъжки проститутки.И прасето Солов поредния педи напиращ за парламентО.

Коментирай

хуйович

преди 1 година

Кво се правиш нали те лупкам всеки ден

Коментирай

Солов

преди 1 година

влезна ли ва парламента ще те вкарам зад решетките!

Коментирай

баба гуси

преди 1 година

Сополов трай гнидо мръсна

Коментирай

Соня

преди 1 година

педерас до педераса мила моя майньо льо

Коментирай

Нони

преди 1 година

Галин ми харесва визуално ,харесва ми как пее ,гласът му и песните му пък ,с кого си ляга ама хич не ме имтересува.И вас не трябва впрочем...

Коментирай

блЯк

преди 1 година

"Браво"на Янев,че набутва в партията си такива като Солов.Явно има нужда от спонсори и не подбира.Гнус ме е от политиците и старите и новоизлюпените.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.