Джулиана Гани: Съжалявам бившия си, злобата и завистта му към мен ще го изядат!

https://hotarena.net/laifstail/djuliana-gani-sajaliavam-bivshiia-si-zlobata-i-zavistta-mu-kam-men-shte-go-iziadat HotArena.net
Джулиана Гани: Съжалявам бившия си, злобата и завистта му към мен ще го изядат!

 \"Съжалявам бившия си. Злобата и завистта му към мен ще го изядат.\" Това сподели пред „България Днес“ Джулиана Гани.

Силиконовата бомба е бясна от поредните твърдения свързани с името и. Според нея те идват от бившия й съпруг.

\"Дори не искам да му изричам името. Останал е кожа и кости. Постоянно мисли на коя медия да плати, за да ме изкарат лоша. Само че не осъзнава, че ми прави реклама така. Защото се говори отново за мен е новия ми мъж. Жал ми е за бившия ми. Наистина!“, каза още Джулиана.

Преди седмица тя премахна и татуировката, на която беше изписано името на втория й мъж.Съвсем скоро Джулката се завърна от поредната си романтична почивка с новото си гадже Теодор. Полицаят и силиконката бяха на вояж в Дубай.

Само след близо 5-месечна връзка мачото и Гани не признават, но и не отричат слуховете за годеж и бременност на пловдивчанката.

8 Коментара

Мама миа

преди 1 година

Де да видим (не че много ни интересува) колко дълго време ще се носи на крилете на тази любов... Най-много година, две.... То при тези випове толкова...

Коментирай

Troll

преди 1 година

Джулке, ама що не си виждаш детето?

Коментирай

Джулка

преди 1 година

завиждайте колкото искате, но аз съм вип а вие сте никой!

Коментирай

ами,

преди 1 година

Ще трае докато го издържа и води по екскурзии и играе по свирката да го прави на маймуна.После следващия....

Коментирай

....

преди 1 година

Оставете жената. Илиян благодарение на кой стана известен, на жена си на славата. Меркантилен мъж телец. Драпа Драпа на умрело, нали го помня във вип брадър... Пък сега му е криво. Благодарение на нея той стана известен и му върви бизнеса . Манипулатор, снимки на детето, пък иначе с маминка там от село, взеха детето на сила. Мале тоя бих си взела детето та ако ще света да се обърне. Само затова не я разбрах Джуляна какво направи. Трвабваше да обърне света, за да е с детето си, но сигурно и за това си има причина, не знаем какво е там.

Коментирай

Хм

преди 1 година

Във Вип Брадър беше с дръг мъж.И с него имаше разправии някакви.

Коментирай

до джулка

преди 1 година

вип си, така е, ама в България, където това е по-скоро обида :) Виповете тук са известни с това, че са известни - реално нямат професия, образование, поведение и култура и могат да говорят единствено на теми като новата ми пластична операция и къде бях на почивка. Та така, Джулке, вип си, известна си, ама по селски стандарт ;)

Коментирай

Селяци

преди 1 година

Ти кво очакваш от един селски монтанчанин???? Интелект у Монтана -нЕма!!!!!!!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.