Легендарна мутра от ВИС-2 ще бъде атракцията в новия сезон на „Фермата”

7284
05 Септември 2021, 15:06


Легендарна мутра от няогашната ВИС-2 се очаква да бъде атракцията в новия сезон на „Фермата”, който започва след броени дни. Силовакът бил част от обкръжението на Жоро Илиев, но никога не е работил като негова охрана. Мъжът бил придумван за участие лично от продуцентите и водещи на шоуто Иван и Андрей близо две години.

След като дълго отказвал, този път някогашния гангстер решил да мине през кастинга, защото разбрал, че в предаването ще може да се говори за онези славни времена от началото на 90-те, когато у нас се изливаха успоредно основите и на демокрацията, и на мафията. Темата на риалитито сега е „Време за пробуждане”.
Мутрата се занимавал с търговия на луксозни автомобили. Освен на Жоро Илиев, бил приближен и на други висаджии, които вече се били трансформирали в „бели якички” и почетни бизнесмени. Очаквало се 7-ия сезон на предаването да има изключително висок рейтинг, писа Уикенд.

През кастинга успешно преминали и други интересни типажи, свързани малко или повече с ъндъргараунда на страната. Нямало да липсват и плеимейтки. За всички тях били разработени отпечатани интересни въпроси, свързани с историята на България, политическия й живот, народните обичаи и туризма.

Кандидатите за фермери вече бяха одобрени и настанени първо в столичния хотел „Триада”, а след това преместени в Годечко. Те нямат контакт със своите роднини и приятели. Съвсем по правилата на играта мобилните им телефони са иззети. Онези от тях, които имат свой човек отвън, могат да разчитат, че той ще поддържат връзката със света чрез интернет. Техен приятели има право да поддържа фейсбук страниците им, да прави лайкове, коментари и качва неща, свързани със случващото се в шоуто.

Тази година накастингите се явили на 10 000 души. Предварително по интернет мераклиите попълвали декларации с много молби и въпроси от рода на „Разкажете с кого живеете”, „Кои са вашите три силни черти?”, „С кои ваши качества дразните определена част от приятелите си?”, „С какви пари месечно живеете”, „Споделете събитието, което и променило живота ви” и т.н. Неустойката за подписан договор, но отказано участие е регламентирана на 5000 лева. През ситото преминават атрактивни участници, които са отворени към света и хората, които декларират, че имат житейски каузи, настроени са за приключение, забава и неочаквани веселби. Без значение дали са известни личности от малкия екран или непознати лица –всички минават на кастинг.

Новият сезон на „Фермата” няма да се снима в Пернишко както до сега, а в Годич. Участниците ще получат отговорната задача да реновират запуснатия манастир „Свети Архангел Михаил” в местното село Шума. Светата обител се намира на близо 40 километра от София в посока Монтана. Ако се вярва на преданията, манастирът е основан през XI в. Бил е разрушен от турските завоеватели, но след това възстановен благодарение на местно момче, получило видение за мястото с останките на стар манастир през 19 век.
Днешният храм е построен върху основите на по-голяма църква. Строежът е продължил от 1861 до 1863 г. Към божият храм са изградени  жилищна и стопански, с което се е обособил манастирът. Шумският манастир е обявен за паметник на културата. От началото на август фермерите са в Годечеко. Те са запознати детайлно с мисията си и вече кроят стратегии как да изпълняват всекидневните си задължения. Специално за снимките на „Фермата” 7 се асфалтира черния път от махала „Рекето” до манастира.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди седмица
0
Не ни занимавайте с мутри.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Страшен пример за младите
преди седмица
0
А защо не е в затвора след като е мутра?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени