МЕГЗ замина на тайнствено пътешествие с майка си

2515
23 Януари 2020, 10:19


МЕГЗ и майка ѝ са решили да се отделят от работата и да се отдадат на заслужена почивка в неизвестна посока, видя HotArena.


Това стана ясно вчера, когато дизайнерката публикува в профила си трогателна семейна снимка от летището с майка си и прочувствено послание. Типично в нейн стил, тя само разбуди любопитството на последователите си и засега не сподели къде отиват и ги накара да познават дестинации. Това предизвика вълна от предположения, комплименти и добри пожелания. Мегз още разказа, че близо 7 години - откакто бизнесът ѝ съществува с майка ѝ не са имали никога възможност да отидат на почивка заедно. 


“В нашите глави, то беше просто невъзможно. Ако едната я няма - другата задължително трябва да се занимава с цеха и цялата работа покрай МЕГЗ. Затова това решение да отидем ЗАЕДНО на почивка, която включва и РАБОТНИ ДНИ е нещо много голямо и смело за нас “. 


Днес сутринта пък Каканашева сподели стори с екзотична гледка от терасата си с палми, огромен кораб и пустиня. Това наведе почитателите и на мисълта, че двете с майка ѝ са някъде на топло в арабските страни. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Айтен
Преди 1 година
0
Като има простаци да и пазарят от евтините боклуци ей тъй ще си обикалят и живуркат. Че и снимки публикуват да дразнят бедният народ. Хората пари за хляб нямат те Малдиви, Кариби и т.н. ботокси, хиулорони, филъри, силикон и, че чак прегърбени вървят от тежеста, ама да са в джаза и те. Такива са срам и позор, а те тръгнали да ми се хвалят. С чужди пари помен правят тяхната работа. Хич да не се връщат да остават там където са хайр от такива влечуги тука нямаме.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ужас
Преди 1 година
0
Майката какъв селинджър е ужас
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
Преди 1 година
0
Благодаря за чудесната новина. Живо се интересувам къде на майната си ще ходи тая уродлива циганка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени