Най-добрите удължения за коса в цял свят GreatLengths се поставят в МАГАМА (Снимки)

417
04 Ноември 2020, 09:57


Чували сте за различни марки и модели удължения за коса! Но кои са най-добрите това ще ви разкрият специалистите в екстеншъните от Магама!

Кичури, треси, стикери все видове удължаване на коса, но най-доброто качество е на световния бранд #GreatLengths, чийто официален представител за България е салон Магама!
Това са кератинови кичури изработени от естествена индийска коса, които се прикрепят посредством кератинови свръзки. Това е и най-добрият метод за удължаване на коса, който еднакво добре уплътнява и удължава косата, а в същото време щади и предпазва вашата естествена коса!

Как е възможно това?

Благодарение на това, че всеки кичур има възможност за 360° движение като вашата естествена коса!
Кичурите са двойно подравнени, което означава че плътността им е еднаква от самото начало до крайщата!
Кератиновите свръзки допълнително подхранват и предпазват вашата коса! Знаете че естествената коса е изградена от кератинов протеин, каква по-добра защита може да имате от кератиновите свръзки!

За фини и тънки коси, може да използвате системата на стикери на #GreatLengths, които са толкова малки и незабележими, че може да се поставят и в най-предната част на главата. Избирайте от над 90 цвята, натурални, омбре кичури като има и специална фешън серия, с която имате цветни кичури без никакво обоядисване!

Кичурите #GreatLengths може да носите от 3 до 5 месеца, което ви гарантира безупречна визия!

Ако сте сред тези, които обичат да експериментирате с косата си, тогава удължаването на косата може да бъде най-доброто решение за вас. От дълга коса до стилни прически тип боб, цветни кичури, до къдрави кичури, има голямо разнообразие от удължения за коса, с които можете да създадете нов облик както и когато пожелаете.

Запишете си час за консултация на 0898777740 или 070090074

Намерете ни на адрес: София, ул. Дамян Груев 46
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени