Панайот Панайотов видял НЛО

23 Септември 2011, 11:10


Естрадната легенда Панайот Панайотов е ставал няколко пъти свидетел на НЛО, твърди самият той. Срещите му с представителите на чуждите цивилизации ставали в близкото до София село Царичина. 

 
Населеното място от години е обвито с мистерия. Според една от легендите военни били облъчени от извънземни с психотронно оръжие, което ги е зомбирало против волята им. Според разкази на военни, чуждоземците са търсили първия човек на земята. Информацията къде да копаят военните получавали от извънземна цивилизация от съзвездието Феникс. 
 
 
"Имаме вила на Царичина. Често виждам летящи обекти, те са си нещо нормално за селото. Обикновено седят неподвижно в една точка, изведнъж излитат и изчезват. Случвало се е и къщата ми да бъде осветявана като с прожектор. Но мен не ме е страх от НЛО. Един велик немски писател е казал "Там, където има смях, няма страх от Дявола", призна певецът пред Гала в "На Кафе".
 
 
Любимецът на няколко поколения разказа и историята с фалшивата си майка.
 
 
реди 30 години дойде при мен една жена, която е решила за себе си, че съм й син. Беше от някакво петричо село. Версията й бе, че имала четиримесечен син Панайот, който обаче не ми стана ясно как и защо е загубила. Видяла ме по телевизията и решила "Те този е моя син". 
 
 
С жената при Панайот отишла и част от родата й. "Те казаха, че детето има белег на задната част на бедрото. Аз веднага се съблякох и показах - нямам белег. Но не се спря тази жена. Колкото пъти съм имал концерт в Петричко, идва, качва се на сцената, даде един плик с круши, примерно, и 10 лева вътре, целуне ме и си замине. Това е само една весела история".

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 9 години
0
Който си го има си го има или си го купува :) Който не само завижда :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени