Сашка Васева призна: Целият брак с мъжа ми изкарахме разделени! (+ Защо Веско Маринов й дал 200 лева)

26 Октомври 2020, 14:00


„Не сме се разделили, ама ние целия брак сме разделени. Това не е добре, защото аз нямам подкрепа от никого. Той си има своя живот. Аз не искам да се увеся на някого“, признава Сашка Васева.

 

Съпругът й Христо Бакърджиев в момента живее в Германия и Дупнишката Мадона не крие, че комуникацията им е трудна. Тя не търси пари от него, защото не иска да му е в тежест. А и знае, че сумата от 10 000 евро, нужни за операцията на очите й, е непосилна за него.

 

Припомняме, че Сашка е сляпа и с двете очи. Тя загубваше зрението си прогресивно от 2013 г. насам поради атрофия на очния нерв. От същото заболяване страда и Орган Мурад, но при него е вродено.

 

„Има клиника в Германия, където лекуват хора с моя проблем чрез електростимулация. Първата процедура струва 10 000 евро, след това е необходима и втора“, разказва легендарната певица.

 

Надява се българският народ да й помогне, като всеки дари по малко в дарителската й сметка.

 

„Действително по нея не е постъпила и една стотинка. Единствено петима мои колеги ми помогнаха с малки суми. Софи Маринова е благородница, даде ми 200 лева. Моят дуетен партньор Райко Кирилов – също. Изненадващо Веселин Маринов също даде 200 лева, защото никога не сме били близки с него. Също изненадващо и много благородно Владо Димов ми даде 200 лева. Тони Стораро ми даде 120 лв. Радо Шишарката също ми даде сто лева, но в по-предишен период. С тях успях да платя някоя сметка за тока и парното, останалите - за храна“, разказва Васева пред „Телеграф“.

 

И допълва, че това са недостатъчни пари, но им благодаря от цялото си сърце, защото не са малко за всеки от тях да ги извади лично от джоба си. „По-странно ми е, че другите хора никои нищо не дава, а постоянно чувам за кампании, където за два дни събират 50 000 лв.“, добавя Сашка.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди 2 години
0
Сашка Васева си има мъж, който трябва да й помогне. Нали беше големият бизнесмен. Сашка му е съпруга, родила му е две деца, да й плати процедурите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 години
-6
Ще изкажа мнение дори и да не бъда разбран/а/ Мога да изкажа съжаление за болката и даденото изпитание на Сашка Васева. Смятам,че се преекспонира новинната с привкус на мелодрама. Цялото и житие-битие не е важно за повечето хора /те самите се „парят от собствения си огън”/ Никой не е сам в живота си.Самотен да може би ,но винаги Родът е този,който ще те подкрепи. Вземи се в ръце и се бори Сашке!!! Банките отпускат и кредити,роднини може да помогнат !!! Успех в лечението!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 2 години
-4
Банките отпускат кредити на хора с доказани доходи, на постоянна работа, останалите разчитат на бързи кредити и от сорта. Сашка посмъртно не може да вземе кредит от банка, особено сега, когато контролът е затегнат.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени