Синът на Иво Карамански продаде наследството му

02 Септември 2021, 16:00


Рухна митът, че единственият син на сочения за кръстник на българската мафия Иво Карамански е наследил солиден пай от наследството му, узна HotArena.


24-годишният млад мъж, кръстен на баща си, не само, че не харчи спечелени от сенчести сделки пари, но е вече е напълно самостоятелен и сам изкарва прехраната си. Неотдавна Иво, който е одрал кожата на татко си, се завърна в родината, след като през 2018 се установи в Нидерландия. Там го отведе любовта, но с днешна дата тя е вече бивша и зарадитова вече нищо не задържало Карамански-младши в страната на лалетата. На родна земя младият мъж бързо се ориентира в обстановката и мигом си намери работа, която му е присърце. 


От няколко години Иво се увлича по музика и композиране. През 2015 година изкара първите си хонорари като диджей на клубна сцена в столично заведение. Артистичното име, което си избра, е фамилията на пастрока си Александър Сано - дългогодишната житейска половинка на майка му Нели Атанасова. След завръщането си от Нидерландия, Карамански-младши е решил да продължи кариерата си в тази сфера. От миналата седмица Иво фигурира в програмата на плажен бар в меката на летните купони - Слънчев бряг, а на един от първите си купони спретнал жестоко парти. 


Самият той е разказвал, че единственото наследство от баща му са имоти край родния му град Дупница. Преди години обаче с майка му ги продали, а с парите купили магазин. С него обаче не извадили късмет заради лошата му локация. Младият мъж е запазил като сантиментален подарък няколко златни гривни, носени от Иво Карамански, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.....
преди 9 месеца
0
А перла биич в Приморско Не е ли тяхна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 10 месеца
-7
Какви наследства като онзи си е имал законно семейство.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 10 месеца
0
Баща му го е припознал,следователно му е наследник според закона.
абе,
преди 10 месеца
-6
Прилича на майкa си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени