Устата се размина със скъсан клепач след зверска катастрофа

323
24 Юни 2021, 14:00


"Добре съм. Пораженията бяха най-вече по клепача, беше разкъсан и трябваше да се зашие. Вече махнаха шевовете", разказа Иван Динев-Устата, по повод катастрофата, която преживя преди дни, узна HotArena."Бях спрял зад друг автомобил, за да изчакаме преминаващия с предимство тир с ремарке. Докато чакахме, чух силен стържещ звук от железа. В следващия миг автобус ме удари ужасно силно отзад. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на тира, което продължи да мачка колата ми отпред. Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта", пише рапърът.


Инцидентът е станал на 11 юни в района на Раднево. Той е пътувал само с кучето си в колата.


"Бъдете разумни и внимателни на пътя", призова той. Пред България днес рапърът разкри и огромна изненада за феновете - след 15 години двамата със Софи Маринова се събират отново. Два дена преди катастрофата двамата успели да заснемат клип къп новото им парче, въпреки, че тя била със счупена ръка. Той е категоричен, че парчето ще е нещо нечувано досега и ще излезе през юли месец. 


"Обадих се на режисьорите след катастрофата и ги успокоих, че ще си вземат хонорара, жив съм", с чувство за хумор споделя изпълнителят.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени