Веско Маринов няма пари за хосписа на майка си

480
11 Ноември 2021, 15:00


Финансовото положение на Веселин Маринов става все по-тежко и той все по-трудно покрива дори най-належащите си разходи, узна HotArena.


Напоследък парите едва му стигали да плаща таксата за старческия дом, където изпрати възрастната си майка Мария преди 4 години. За капак, не можел и да я посещава, тъй като ковид мерките забраняват свижданията в домове за възрастни. Старицата бе настанена в частен хоспис в село Подгорие, община Кюстендил, след кончината на съпруга й. Тогава заринатият с работа певец нямаше възможност да се грижи физически за възрастната жена и я изпрати в резиденцията за възрастни. 


Медицинското заведение е сред най-скъпите у нас, а таксите на месец стигат до 1580 лева. Първоначално Маринов на драго сърце давал сумата, защото бил много доволен, че персоналът обгрижвал майка му старателно, а тя била болна и имала нужда от непрекъснати грижи и рехабилитация. След като обаче го ударила ковид кризата, се видял в ужас кое първо да плаща. Оказа се, че цялата му техника била закупена на кредит. Когато концертите му започнали един по един да пропадат заради пандемията, той нямало как да покрива вноските по заемите си. Спонсорите, обещали му подкрепа за турнетата, също се оттеглили и певецът останал без пукната стотинка в кеш. "Върнах се в студентските години", ожали се наскоро той, пише Ретро. 


Единственият му изход бил да започне да разпродава имотите, в които е инвестирал през годините. Маринов има имоти в родния си Полски Тръмбеш, няколко апартамента в столицата, както и къща край Банско. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 седмици
0
Горкият''бедняк'' с няколко апартамента в София,имоти в Полски Тръмбеж и къща край Банско.И ''няма'' пари да плати хосписа на майка си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HahoHihi
преди 3 седмици
-1
Толкова години изнася концерти и няма заделени пари. Да отвори дарителска сметка да му платят бабите фенки таксата за старческия дом.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени