Анджелина Джоли с нова операция (Вижте изповедта й)

24 Март 2015, 10:31В авторски текст за The New York Times актрисата и посланик на ООН, Анджелина Джоли, направи интимна изповед, в която разкрива, че е отстранила двата си яйчника и маточната тръба, две години след като си направи превантивна двойна мастектомия.39-годишната майка на три биологични и три осиновени деца, обяви, че е взела трудното решение базирайки се наличието на мутация на гена BRAC1 и повишения риск от развитие на рак на яйчниците й."Преминавам през нещо, което вярвам хиляди жени са преминали. Повтарям си, че трябва да остана силна и че няма причина да мисля, че няма да видя, как децата ми растат и да се запозная внуците си", пише Джоли за момента, когато разбрала за мутацията на този ген.Процедурата е преминала успешно, а тъй като е в принудителна менопауза, Джоли сега е на хормонална терапия.


"Няма да мога да имам повече деца и очаквам някои физически промени. Но не се страхувам от това, което идва, не защото съм силна, а защото е част от живота", добавя тя."Тези решения не са лесни за приемане", пише Анджелина, с цел да помогне на жените, които преминават през същото. "Но има възможност да вземете нещата под контрол и да се справите с такива здравословни проблеми навреме.


Можете да потърсите помощ, да проучите възможностите и да вземе решение, което най-много ви подхожда. Знанието е сила", завършва актрисата изповедта си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени