Салоните на Мая Илиева пред ФАЛИТ?

https://hotarena.net/laifstail/salonite-na-maia-ilieva-pred-falit HotArena.net
Салоните на Мая Илиева пред ФАЛИТ?

Салоните за красота на Мая Илиева са изправени пред тежка финансова криза, научи „Галерия“. Вдовицата на покойния мафиотски бос Георги Илиев вече изнемогва заради извънредното положение и се очаква до края на годината да обяви фалит.

 

Въпреки че вече близо месец салоните са хлопнали кепенци заради наложените мерки срещу коронавируса, Мая Илиева продължавала да плаща на служителите си, в това число – и на хигиенистките. Бизнес дамата не искала да загуби квалифицираните си служителки и макар да не ходят на работа, тя им плащала пълните заплати, и то от джоба си. Според запознати ставало въпрос за над 20 000 лева месечно.

 

„Скоро не се очертава салоните за красота у нас да заработят и затова повечето собственици са освободили служителите си или са ги пуснали в неплатен отпуск. Това е единственият начин да се запазят от фалит. Ако Мая Илиева продължава с това темпо, бизнесът й ще издъхне“, пророкуват от бранша.

 

Всъщност салоните за красота не са единственият й проблем. Преди близо 2 години тя бе принудена да продаде прочутата марка „ВАИ Холдинг“, а само няколко месеца по-рано се раздели и с голяма част от имотите на покойния си съпруг. Това даде повод за слухове, че вдовицата на Главния изпитва сериозни финансови затруднения.

 

Въпреки че има милиони в банкови сметки, салоните й за красота в действителност могат да не издържат дълго на кризата. Дори и да ги закрие обаче, Мая има достатъчно средства, за да си живее безгрижно и да помага на децата си.

 

8 Коментара

Майчету

преди 4 години

Що пишете глупости...

Коментирай

.....

преди 4 години

Отдавна държавата трябваще да отнеме имуществото на отстреляните и на живите мутраци.Не фльорците им да живеят с ограбени от народа пари.

Коментирай

За Мая Илиева лошо не

преди 4 години

Тази е много добра!Не пишете лошо за нея!Не я познавате!!!Мая няма да фалира!Както виждате за разлика от повечето ни бознесмени си плаща дори сега на персонала!Мая е уникална жена!!!!!

Коментирай

Ansi

преди 4 години

Злобари сте вие... Няма как да фалира,може би остана една от малкото богати и красиви жени,която не претендира с пари и не си не е посещавала д-р Енчев и колеги...

Коментирай

ами,

преди 4 години

Ако наистина беше уникална жена щеше да върне на държавата всички придобити с чужда кръв мръсни пари от застреляния и съпруг мафиот.И с кредит да си създаде бизнес.Но не е.

Коментирай

NEEE

преди 4 години

Ще фалира, но ще има пари - мръсни, кървави пари от наркотици и убийства. Цял живот ще се къпе в тях , не я мислете. НО ! НЕ Я НАРИЧЙТЕ ДОБРА ЖЕНА - тя е паразит. Ако беше добра, нямаше да купува къщи с тези кървави пари, а да ги раздаде . Няма морал и нищо не е постигнала в живота, освен да се омъжи за мафиот.

Коментирай

:)

преди 4 години

Мая Илиева е прекрасен човек. Малко хора могат да й стъпят на малкия пръст относно добросърдечието и чистотата, която притежава. Мая има богата душа, а който пише злобни коментари е долен комплексар . Мая е прекрасна и ужасно добра

Коментирай

123

преди 4 години

Оставете жената намира. Каква е тази злоба? Какво ви е направила? Все мъжа и, та мъжа и?? Айде оставете вече мъртвите, че е грозно. Няма нужда да си изливате злобата към него върху нея, а това, че самия него изобщо не го познавате, че да коментирате, е отделна тема. Мая нито е нахална, нито се бута под прожекторите, нито парадира с пари или с каквото и да било. И нека сега всеки, който казва: "Да върне мръсните пари на държавата", да си отговори сам пред себе си дали би сторил същото на нейно място. И на кого да ги върне тези пари? На Бойко Борисов ли?? Да не би Тиквата да е нещо повече от Жоро Илиев. Точно обратното, така че айде по-спокойно с обидите. Илиев беше продукт на системата, цялата ни система е сбъркана и става все по-сбъркана. И ето - него го няма, а българите не сме станали нито по-богати, нито стандартът ни на живот се е покачил. Първо погледнете престъпниците, за които пускате бюлетини на изборите, после гледайте умрелите преди 15 години.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.